Skip to content

¡Taller de Land Art de Cuscusian*s a Bellprat!

Què farem en aquest taller de Land Art?

Crear a i amb la natura és una de les experiències més potents que podem experimentar. En aquest Taller de Land Art crearem amb els elements de la natura -Land Art- amb Lluís Sabadell Artiga, artista especialista en art i natura i creador del joc The Land Art Game (i dels Cuscusian * s). El paisatge de Bellprat  ens aportarà el lloc, els materials i la inspiració per crear una obra junts.

És un taller per explorar la teva creativitat i per connectar amb la natura i l’art d’una nova forma. Durant els sopars creatives explorarem altres facetes de la vostra creativitat a partir dels llibres i jocs de Cuscusian*s.

Per a qui és aquest taller?

Per a qualsevol persona que vulgui experimentar la creativitat en un entorn natural. No cal ser artista ni Creativ* per participar ja partirem del contacte amb la natura per explorar tant la creativitat individual com la col·lectiva. Aquest taller agradarà: a les persones amb ganes d’explorar la seva creativitat de noves formes, que vulguin entrar en contacte amb la naturalesa de noves formes, a artistes, dissenyadors, arquitectes … També és un taller per a famílies o grups.

Quan i on?

En Bellprat  (a 1h. De Barcelona en cotxe)
Els dies 24, 25 i 26 març 2017

Comencem el divendres a la tarda/nit amb un sopar Cuscusià en el qual començarem a explorar la nostra creativitat i a descobrir obres d’art i natura que ens inspiraran.

Dissabte el dedicarem a crear una obra col·lectiva intervenint en la natura i amb els materials que l’entorn ens ofereixi.

Diumenge anem a fotografiar la intervenció que haguem realitzat.

Conclourem el taller després del dinar de diumenge.

Amb qui?

Lluís Sabadell Artiga és artista i dissenyador especialitzat en Art i Natura i en co-creació. ha realitzat intervencions en diferents parcs naturals d’Itàlia i Espanya. A més és el creador d’aquesta editorial –Cuscusian * s– i d’alguns dels seus jocs i contes més reeixits. Recentment ha creat el joc The Land Art Game de pròxima aparició i que podreu experimentar en aquest taller.

Preu

El preu inclou:

El taller de Land Art, els materials, dues nits d’allotjament, dos dinars, dos sopars i dos esmorzars.

370 € / persona

Informació i inscripcions

E-mail: reservescalpinyota@viladelllibre.cat

Tel 610.339.522

Organitzen:

Cuscusian*s i Viladelllibre.cat

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.