Skip to content

Taller Alícia es troba amb el Sr. Embut a la Biblioteca Ernest Lluch de Girona

Era una ocasió molt especial per a nosaltres: primer taller amb el Sr. Embut i amb, ni més ni menys, que Alícia al País de les Meravelles! Sí, celebrant que Alicia compleix 150 anys (qui ho hagués dit) per celebrar-ho ha visitat al Sr. Embut. Ha estat una trobada breu (poc més d’una hora de taller) però intensa.

 

Varem demanar als participants del taller que portessin objectes relacionats amb Alicia que ells mateixos van fer interactuar amb el Sr. Embut. Vam muntar un plató fotogràfic per poder immortalitzar el moment en què nens i nenes presentaven al conill, les cartes, els rellotges, la tetera i la tassa de te al Sr. Embut. Vam fer fotos d’aquests moments tan especials, les varem imprimir i cada infant va escollir les imatges que més li van agradar i vam cosir aquestes sèries per a crear un conte únic per a cada un d’ell*s.

Aquesta curiósa trobada estava organitzada per la Biblioteca Ernest Lluch de Girona i va tenir lloc el passat dia 2 juliol 2015.

Una trobada cuscusiana sense precedents a la que va venir Alícia en persona … A veure si la trobeu … ¿reconeixereu la seva rossa cabellera en les fotos que van fer els participants al taller?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.