Skip to content

Presentació Quadern 3615 a la Fundació Joan Miró (…¿però no l’havieu fet ja?)

Fent el Quadern 3615 Joan Miró

Estic segur que ja coneixes el Quadern 3615. 11 accions artístiques a partir de Joan Miró perquè te n’hem parlat en diverses ocasions, però ara farem la presentació en persona (sí, en carn i ossos!) a la Biblioteca de la Fundació Joan Miró el dimecres 11 de maig a les 19h.

El passat 19 de desembre es va fer l’activitat amb famílies per la qual es va crear el Quadern 3615, però no l’havíem presentat en societat com cal.

És un llibre-acció excepcional que si encara no el coneixes val moooolt la pena. Ha estat un treball increïble de totes les persones que hi han participat (més de 20!) i això es nota en el resultat: un llibre per apropar-se a l’obra de Joan Miró de forma lúdica i creativa, però alhora profunda i transformadora. Després de fer el Quadern 3615 no et tornaràs a mirar a Miró (valgui l’expressió) amb els mateixos ulls!

Per si encara no t’he convençut, et donaré 5 motius pels quals venir encara que ja coneguis el Quadern 3615:

-Perquè t’explicarem com es va fer i hi serem alguns dels seus protagonistes: Noemí Tomàs (Dept. Educatiu Fundació Joan Miró), Teresa Martí (Biblioteca Jaques Dupin de la Fundació), en Marc Torrent (de L’Automàtica), l’Eli Pagès(Mestra de l’Escola Castellum) i jo (en Lluís Sabadell Artiga… sí, home, el dels Cuscusian*s)

-Perquè t’explicarem com continuarem amb aquest projecte per tal que arribi a moltes més persones (especialment de l’àmbit educatiu).

-Perquè és una oportunitat de tornar-nos a veure o de veure’ns per primera vegada!

-Perquè si ets un Cuscusià de pro, no et pots perdre cap activitat Cuscusiana que es realitzi en aquesta part de l’Univers.

-Per gaudir de la Fundació i de les vistes (després d’escalar la muntanya de Montjuïc, és clar!).

-Perquè  SÍ, i punt! (com diria la mare de tots els cuscusians i les cuscusianes que es fan i es desfan).

T’hi esperem.

 

 

PD: Passarem llista

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.