Skip to content

Cuscusian*s amb Debat i Taller al IV Simposi Educació & Edició – Què és un llibre avui?

Et ve de gust reflexionar sobre què defineix un llibre avui? Què el distingeix d’un joc o d’una obra d’art i quines són les sinergies i les hibridacions actuals del llibre amb d’altres propostes culturals? Quin és el paper de l’editor en aquestes noves formes de llibre? Com els han d’abordar mestres i alumnes?

Doncs aquest tema tan Cuscusià és el que debatrem, ja que aquest any m’han convidat juntament amb Bernat Cormand a reflexionar sobre els límits i transgressions dels llibres a la Taula Rodona “Què és un llibre avui?” que es celebrarà el dimecres 3 d’octubre a les 16h. a la Facultat d’Educació i Psicologia de la Universitat de Girona (sala d’actes). Pl. de Sant Domènec, 9 de Girona.

I després impartiré el Taller per a docents i bibliotecari*s “Descobreix(te) Art, creativitat i joc en nous formats editorials”  a la mateixa UDG.  Podeu inscriure-us aquí: https://www.inscribirme.com/descobreixte

Des de 2015, GREPAI (Grup de Recerca en Educació del Patrimoni i les Arts Intermèdies) i la fira de l’edició independent Liberisliber organitzen un simposi per debatre entorn l’edició i l’educació i les repercussions i sinergies que generen la labor d’un i altre col·lectiu.

L’activitat l’organitzen Mariona Masgrau i Karo Kunde (Grepai-UdG) i Miquel-Àngel Codes Luna (LIBERISLIBER)

Us hi espero!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.