Skip to content

Coneix-nos!

Què fem *ls Cuscusian*s?

 

Jocs creatius i contes-objecte, co-creats, diferents, divertits, socialment i medioambiental responsables…

Únics. un conte-objecte sobre els mitjons i la diferència

Detalls amb amor

Ens encanta el que fem i ens encanta cuidar tots els detalls. Els acabats dels contes són manuals i ens permeten omplir-los amb l’amor que es mereixen, perquè arribi fins a tu en cada un d’ells.

Los-Cuscusianos2

Respectuosos amb el Medi Ambient

Imprimim amb tintes ecològiques que tenen dissolvents vegetals i fem servir papers reciclats. A més tenim una política de No Plàstics, especialment en els embolcalls dels nostres productes.

Los-Cuscusianos1

Obres úniques

Treballem amb artistes i artesans locals no només per crear els contes, també per fer les edicions (en alguns casos limitades) dels objectes que acompanyen els nostres contes. Així tenen el toc especial i únic que els carateriza.

Contes que fomenten la creativitat

Entenem alguns dels nostres contes com obres obertes, com impulsos creatius que vosaltres heu de continuar, Les Aventures del Sr. Embut, El Mini Pillut o iNA t’obren un món de possibilitats.

Los-Cuscusianos1 1

Contes co-creats

Co-creem els nostres contes. Això vol dir que els creem col·lectivament. Ja sigui reunint-nos en les Trobades Cuscusianos mensuals, com per mòbil, quan no podem reunir-nos.

Los-Cuscusianos5

Contes personalitzats

Si vols un conte per a una ocasió especial, sobre un tema determinat o per regalar a la persona que més estimes, el creem amb tu. Contacta amb nosaltres per a més informació.

Cuscusian*s

Cuscusian*s va néixer l’abril de 2015 gràcies a una campanya de micromecenatge i molta feina. Vam sortir amb set contes i un joc. Va néixer de la passió pels contes-objecte, els llibres d’artista i el bon disseny sumat a la inconsciència de pensar: i per què no?

Sí, ja sé … t’estàs preguntant d’on ve aquest nom? No, no té a veure amb el cuscús, però sí amb el menjar … L’àvia de’n Pep resulta que anava a recollir cuscuníes -una planta silvestre que es menja com amanida. El nom ens va fer molta gràcia i amb les rialles ens vam preguntar … cóm es deuen dir els que recullen cuscunías? … Hem de fer un conte sobre ells! (De fet serien els cuscunians, però bé). D’aquí va néixer el llibre de Els Cuscusians i en part, aquesta editorial.

LosCuscusianos_cast23

LLUÍS SABADELL ARTIGA

Sóc el creador del projecte (¿és una editorial?!). Porto la co-creació a la sang, el que m’ha fet convertir-me al cuscusianisme radical. Verd (com una col), pare de dos cuscusian*s i marit d’una cuscusiana. Cuscusian*s és la suma de moltes de les meves passions: crear col·lectivament -que vaig començar a fer-ho amb CoCreable-, els contes-objecte -que vaig començar a fer amb el col·lectiu L’Arbre, el Porc i la Flor quan estudiàvem allà per l’any 1995-, el disseny, jugar i divertir-me. Puc demanar més? Ah! Sí! Compartir el projecte amb un grup de persones meravelloses…

…i gràcies a tots els nostres mecenes!

Que amb les seves aportacions van fer possible la primera edició dels contes Cuscusian*s:

Pons i Barbens, Ignasi Martínez, Montse Vila, Eli Ribas, Ecovamos, Miriam Quirós, Lina Herrera, Família Mayugo García-Romeu, Ovidi Gassiot, LAia Fàbregas, Mònica Gili, Pedro Layant, Roberto Gómez de la Iglesia, Pilar de Rivera Parga, Francesc Tous, Teresa-M. Sala, Familia Ochoa Reta, Montse, Jugar i Jugar, Boris Mir, Jaume Centelles, Edgar Dos Santos, Sandra Serrahima, Mª José Reina, Lluís Xifra, Jordi Jover, Marta Pertegaz, Revista Dar Lugar, MAria, Gustavo Villazán Martín, Eva Roca, Dídac Ferrer, Lola Subiñà, Mercè Pujol, Montse Torrents, Ismael Arroyo, Paula e Irene Ruiz Sendra, Oscar Martínez Ciuró, Toni, María Pérez Herrero, Rosa del Rio Pastoriza, Caterina Gornals, Sophie Giudicelli, Maraca, Eudald IV, Jana Mikel i Xavi, Sílvia, Nani Sabadell, Albert Serra Torrent, Cómo Crear Histórias, Coral Regí, Sara Marquès Noguera, Lro detalleres, Sonia Domínguez, Miren Martín, admarc, Familia Plana, Julia García, David, Mireia Barrau Bascompte, Tiua Tarrés, Manav Under Kaur & Singh, Agnès Cadevall i Franquesa, Jofre G., Francisco Sachez, Abril i Èric, Abracadabra Llibres, S. Izcara, Anna