Condicions de venda

Sobre Els Cuscusians

Els Cuscusians – CoCreable S.L. c/Sant Grau, 12 Girona 17003 Catalunya (Espanya) Correu: hola[a]cuscusians.com Tel: 661 79 27 50 – Dilluns a divendres 9-18h.

Modalitats d’enviament

Missatgeria Urgent  Preu segons destinació i contingut – Lliurament a la Península en 24/48 h. A les Balears en 48/72 h. No fem enviaments a Ceuta / Melilla i Canàries.

Enviament gratuït 12-18 dies laborables per a comandes de més de 50 € – Lliurament a la Península en 12-18 dies laborables.

Si fas la teva comanda durant un cap de setmana o dia festiu, es tramita el següent dia laborable. En cas de realitzar el pagament per transferència bancària, l’enviament no s’efectua fins que rebem el comprovant de pagament.

Formes de Pagament

Targeta de crèdit Visa o Mastercard Una modalitat molt segura, en la que les teves dades bancàries queden protegides de l’accés no autoritzat durant la transmissió. Transferència bancària Fent una transferència al número de compte que se’t mostra al final del teu procés de compra, i sempre fent constar el teu número de comanda. L’enviament s’efectua quan rebem el comprovant de pagament. Si després de 10 dies no ho hem rebut, cancel·larem la teva comanda. 

Paypal Si ets client habitual d’aquest servei, pots usar-lo per fer el teu pagament.

Devolucions

Si no quedes satisfet* amb el producte pots retornar-lo en un plaç de 15 dies, contacta amb nosaltres per email a hola[a]cuscusians.com o mitjançant el telèfon 661 79 27 50 (dilluns a divendres 9-18h.) indicant el número de comanda i el motiu de la devolució. Els productes hauran de ser retornats sempre per compte del client i en el seu embalatge original, només d’aquesta manera podrem reemborsar o substituir els productes. Per altra banda si en rebre la comanda està deteriorada o si la mercaderia rebuda no és la que vas sol·licitar, hauràs de notificar en un termini màxim de 48 hores a partir de la recepció de la comanda, podràs fer-ho per email a hola[a]cuscusians.com o mitjançant el telèfon 661 79 27 50 (dilluns a divendres 9-18h.). Els productes hauran de ser retornats sempre per compte del client i en el seu embalatge original, només d’aquesta manera podrem reemborsar o substituir els productes afectats.

Estàs protegit per la llei

L’Art. 44 de la Llei 7/1996 de 15 de gener, d’Ordenació del Comerç Minorista, et confereix el dret a la revocació de la comanda sol·licitada en un termini de set dies des de la recepció del mateix. Si per qualsevol motiu desitges revocar la teva comanda, hauràs de notificar al telèfon 661 79 27 50 (dilluns a divendres 9-18h.) o per email a hola[a]cuscusians.com Els productes hauran de ser retornats sempre a compte del client, en perfecte estat i en el seu embalatge original, només d’aquesta manera podrem reemborsar l’import pagat.

Protecció de dades personals

a base de dades que contenen Les dades de caràcter personal facilitades pel client en els formularis que puguin existir en el lloc web compleix la normativa vigent establerta en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal i la resta de legislació que la desenvolupa i informa al client que les referides dades seran incloses en fitxer per al seu tractament automatitzat prestant el client el seu consentiment mitjançant l’acceptació d’aquestes condicions. El client que introdueixi les seves dades personals en els diferents formularis està facultat a exercitar els seus drets d’accés i rectificació mitjançant el seu compte de client de la present web ens comprometem al respecte i confidencialitat absoluta en la recollida i tractament d’aquestes dades. Si el client desitja cancel·lar definitivament pot sol·licitar-ho mitjançant qualsevol mitjà a Los Cuscusianos – CoCreable SL Editorial Els Cuscusianos – CoCreable S.L. assegura l’absoluta confidencialitat i privacitat de les dades personals recollides i per això s’han adoptat mesures de seguretat per evitar l’alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat i garantir així la seva integritat i seguretat, especialment les previstes al Reial Decret 1720/2007 de 21 de desembre, pel qual s’aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal. Editorial Els Cuscusianos – CoCreable S.L. no compartirà, vendrà, ni facilitarà a tercers aquestes dades, excepte requeriment judicial, i no serà responsable en cap cas de les incidències que puguin sorgir derivades d’un atac o accés no autoritzat als sistemes a causa d’una falta de diligència del client quant a la guàrdia i custòdia de les seves claus d’accés o de les seves pròpies dades personals. Les dades de targetes de crèdit són recaptats directament per la sucursal bancària que efectua el cobrament, i per tant, Editorial Els Cuscusianos – CoCreable SL ni les manipula ni les emmagatzema. El client és responsable de la veracitat de les seves dades, comprometent-se a no introduir dades falses ia procedir a la modificació dels mateixos si fos necessari.