Skip to content

Quadern 3615. 11 accions artístiques a partir de Joan Miró (Edició limitada)

30,00 

Esgotat

El Quadern 3615 proposa 11 accions artístiques a partir dels processos creatius de Joan Miró. Aquestes accions sorgeixen de les seves cartes, d’anotacions en els seus quaderns, etc. És una forma lúdica i alhora rigorosa de acostar-se a l’obra del genial artista ja que cada acció va acompanyada d’una breu explicació de com aquesta es relaciona amb la seva obra i els seus processos artístics.

Aquest quadern és un llibre d’artista editat amb una impremta dels anys 60. Aprofita per tenir una obra única i irrepetible i gaudeix fent les accions artístiques que et proposa i que et permetran entendre d’una forma totalment nova la vida i obra de Joan Miró.

Només disponible en català.

Descobrir Miró des de l’experiència

Aquest és un llibre-acció. Mitjançant les 11 experiències artístiques que et proposa experimentaràs uns processos artístics que et permetran apropar-te a l’obra de Joan Miró d’una manera totalment diferent. Cada acció suposa un aprenentatge i una comprensió intuïtiva de l’obra del genial artista no des de la teoria sinó des de la pràctica.

Rigorós i divertit

En la ideació d’aquest quadern han participat diverses persones de diferents departaments de la Fundació Joan Miró de Barcelona, artistes, dissenyadors, músics … fins a un total de més de 20 persones. Això garanteix un gran rigor en les explicacions i les dades sobre la vida i l’obra de l’artista però explicat un format amè i divertit.

Un llibre que és una obra d’art

A més dels artistes, dissenyadors, il·lustradors i músics, entre altres, que han participat en la seva elaboració, hem treballat amb el col·lectiu l’Automàtica que ha recuperat una impremta dels anys 60. Aquest fet fa que el resultat tingui una excepcional qualitat artística, no només per les accions que proposa, sinó també pel llibre mateix com a objecte.

Aquest llibre és per a …

Els amants de l’art i de l’obra de Miró. És tant per a nen*s a partir de 4 o 5 anys com per adult*s amants del rigor acadèmic. Li encantarà a les persones a les quals els agrada experimentar la creativitat; als surrealistes i als seus àvis. Als amants de Joan Brossa i a les seves tietes. Visitar una exposició de Miró després d’haver realitzat les accions que et proposa és una experiència única.

Per què t’agradarà?

  • Perquè permet experimentar l’obra de Joan Miró de manera amena i divertida
  • Pel rigor i l’originalitat de la seva proposta
  • Per la qualitat dels materials i de la impressió
  • Perquè és un llibre d’edició única
  • Perquè tant és una proposta divertida per als més petits com per als més grans
Logo_Lautomatica

Criteris de QUADERN 3615 per cuidar el nostre planeta:

  • Paper reciclat
  • Tintes ecològiques amb base de dissolvents vegetals
  • De proximitat (Made in Girona & Barcelona)
  • Sense plàstics (ni en l’envoltori, ni en el producte, ni durant la seva venda)
Sessió co-creació Cuscusians + Fundació Miró + L'Automàtica
Co-creat per

Han participat en la co-creació d’aquest llibre-objecte -a partir d’una idea de Cuscusian*s i la Fundació Joan Miró– per part de la Comunitat Cuscusiana: Lluís Sabadell Artiga, Elisabeth Pagès, Laia Mauri, Idoia Pallarès, Xavi Lloses, Montserrat Rebollo, Helena de Sola, Rafel Sànchez, Rubén Campo, Thaïs Rovira y Dolors Comas; per part de la Fundació Joan Miró, Conservació i Archiu: Teresa Montaner, Sònia Villegas, Elena Escolar, Ingrid Fontanet, Ester Ramos; Educació: Jordi J. Clavero, Montse Quer, Mercè Jarque, Noemí Tomàs; Biblioteca: Teresa Martí, Cristina Pérez, Oriol Canadés; Premsa: Amanda Bassa; i per part de L’Automàtica: Marc Torrent, Ferran Fandos i Linda Valdés.

[custom_add_to_cart size=”vc_btn_md” align=”center” text_color=”#ffffff” bg_color=”#d66c60″ id=”1548″]

Pes0,3 kg
Dimensions24,5 × 16,5 × 1 cm
Escull la teva opció:

Català

Opinions

Encara no hi ha opinions.

Sigues el primer a valorar “Quadern 3615. 11 accions artístiques a partir de Joan Miró (Edició limitada)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.