Skip to content

Les Paraules (BABEL) Un conte amagat en una SOPA DE LLETRES en castellà, català, anglès, francès, italià i alemany!

14,00 

Les Paraules (BABEL) Un conte amagat en una SOPA DE LLETRES en castellà, català, anglès, francès, italià i alemany!

14,00 

Les Paraules és un conte amagat entre milers de lletres. Per llegir-lo hauràs de trobar les seves paraules. Pots trobar-les en castellà, català, anglès, francès, alemásn o tialiano ja que en cada exemplar estan les sis versions. És un joc?, ¿És un conte? Sí, les paraules és tot això i molt més!

Producte multilingüe: en el mateix exemplar hi ha les paraules en Castellà, Català, Anglès, Francès, Alemany i italià

Com és?

Les Paraules és una sopa de lletres gegant, per això ve en format pòster. Desplegat mesura 63 x 42 cm. i plegat 21 x 21 cm. Està imprès en paper reciclat, amb tintes ecològiques amb base de dissolvents vegetals.

Com es pot llegir?

Per començar, has de trobar totes les seves paraules i llavors podràs llegir-lo. No et preocupis, ja que estan en l’ordre de lectura: d’esquerra a dreta i de dalt a baix, per tant ja sabràs en quin com llegir-lo.

És molt difícil?

El nivell dificultat com sopa de lletres no és alt ja que les paraules només estan en horitzontal i vertical -no estan ni invertides ni en diagonal. Això sí, requereix de certa paciència!

Per a quina edat seria?

Les Paraules és un conte per a totes les edats, tant per a adults com per a nen*s. En el cas dels infants cal que tinguin adquirida la lecto-escriptura de forma fluïda. Això podria ser més o menys cap als 8-9 anys, però hi haurà nen*s que amb 6 o 7 anys, fins i tot menys, ja se’ls donin bé les sopes de lletres.

A qui li agradarà?

Les Paraules encantarà a persones a les que els agradin les sopes de lletres i els passatemps; a les que tinguin paciència; a les que parlin algun dels tres idiomes (castellà, català o euskera) i/o els estiguin aprenent; a les que els agradin els reptes; a dissenyador*s i Creati*s.

Criteris de LES PARAULES per cuidar el nostre planeta:

  • Paper reciclat
  • Tintes ecològiques amb base de dissolvents vegetals
  • De proximitat (Made in Girona & Barcelona)
  • Sense plàstics (ni en l’envoltori, ni en el producte, ni durant la seva venda)
ComunitatCuscusiana2
Creat per

Lluís Sabadell Artiga

Lluís Sabadell Artiga és artista, especialitzat en co-creació, art i ecologia i creador d’aquesta editorial, Cuscusian*s. És autor de COMB. Poema Visual infinit, iNA. Creador d’histories, Les Paraules, Les Aventures del Sr. Embut i co-autor de noHaiku, BARRRROC, Quadern 3615 o Únics entre d’altres.

Pes0,1 kg
Dimensions21 × 21 cm

Opinions

Encara no hi ha opinions.

Sigues el primer a valorar “Les Paraules (BABEL) Un conte amagat en una SOPA DE LLETRES en castellà, català, anglès, francès, italià i alemany!”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.