Skip to content

noHaiku. Creador de minipoesies en català

44,00 

Esgotat

noHaiku és un joc per iniciar-se en el camí de la minipoesia. El seu nom fa referència als haikus, que són poemes breus de tradició japonesa que volen transmetre l’emoció que sentim en el moment de contemplar la natura. noHaiku és també una cerimònia, un joc tranquil perquè gaudeixis creant amb paraules prestades. Hem demanat a set poetes catalans que escriguin un minipoema, i hem estampat les seves paraules en les diferents peces del joc perquè a partir d’elles creïs el teu. Idioma del joc: Català (també disponible en castellà)

Essència haiku

En tots els detalls hem volgut transmetre l’essència de la cultura japonesa. L’embolcall és fet amb tela i, pel seu disseny, converteix el procés d’obrir-lo i tancar-lo en una cerimònia. Els materials estan inspirats en l’estètica Wabi Sabi de la cerimònia del te (Leonard Koren).

Les millors paraules

Hem demanat a set poetes catalans que escriguin un haiku i hem imprès les seves paraules en les peces de fusta. Els poetes que han col·laborat són: Antoni Clapés, Jaume C. Pons Alorda, Feliu Formosa, Mireia Calafell, Iban L. Llop, Sònia Moll i Víctor Sunyol que a més ha fet l’assessorament poètic i la selecció dels poetes.

A qui li agradarà …

noHaiku és per a totes les edats, a partir que els infants ja sàpiguen llegir. També és per a joves i adult*s als quals els agradi jugar amb la creació i les paraules. I per a totes les persones amants de la poesia.

“¡Mis alumnos fliparon con el noHaiku!”

Enri, Professora de ESO

“Un juego genial para pasar una sobremesa!”

Helia

“He comprado el noHaiku y solo sacarlo del paquete ya ha sido una experiencia maravillosa: cuidada envoltura, precioso diseño, calidad y belleza de sus piezas… Ahora voy a disfrutarlo y a pensar cómo lo comparto con mis alumnos este nuevo curso escolar.”

Belén

“Compramos el nohaiku en la Vila del Llibre de Cervera… y no podemos parar de crear… nos salen poesías por todos lados… nos encanta…”

Iolanda

Criteris de NOHAIKU per cuidar el nostre planeta:

 • Paper reciclat
 • Tintes ecològiques amb base de dissolvents vegetals
 • Fustes FSC, sense tractaments químics
 • Producció artesanal
 • De proximitat (Made in Girona & Barcelona)
 • Sense plàstics (ni en l’envoltori, ni en el producte, ni durant la seva venda)
ComunitatCuscusiana2
photo
Co-creat per

Lluís Sabadell Artiga (Cuscusian*s)
& Marc Castelló (Jugart)

Lluís Sabadell Artiga és artista i autor de COMB. Poema Visual infinit, iNA. Creador d’històries, Les Paraules, Les Aventures del Sr. Embut i co-autor de noHaiku, BARRRROC, Quadern 3615 o Únics entre d’altres.

Marc Castelló (Jugart) és actor i creador de joguines de fusta.

Pes 0.5 kg
Dimensions 25 × 10 × 10 cm

3 reviews for noHaiku. Creador de minipoesies en català

 1. heliatresserras (propietari verificat)

  He fet un regal al meu nebot amb el noHaiku i hem fet el primer duel de petits poemes…..molt divertit i didactic.

  • Lluís Sabadell Artiga

   Moltes gràcies Hèlia!

 2. Queralt

  Excel·lent material, bones idees i una elaboració preciosa! Ho vam regalar a un escriptor i el va sorprendre!

  • Lluís Sabadell Artiga

   Moltes gràcies Queralt!

 3. Belén

  He comprado el noHaiku y solo sacarlo del paquete ya ha sido una experiencia maravillosa: cuida envoltura, precioso diseño, calidad y belleza de sus piezas… Ahora voy a disfrutarlo y a pensar cómo lo comparto con mis alumnos este nuevo curso escolar.
  Me parece un regalo precioso.

  • Lluís Sabadell Artiga

   ¡Muchas gracias Belén!
   Espero que tus alumnos lo disfruten mucho.
   Hay algunas maneras muy divertidas de usar el noHaiku en grupo. Por ejemplo el noHAIKU A CUATRO: hacer una combinación y poner el noHaiku en medio de cuatro personas o grupos de personas, de manera cada uno tenga una cara visible y hagan su haiku con las palabras que pueden ver.
   Otra actividad muy especial que hacen en la escuela de mis hijos es que cada mañana un alumno individualmente coje el nohaiku, hace una combinación y escribe su mini-poesía para ese día, que comparte con el resto de comañeros. De esta manera cada día le toca a un alumno diferente hacer su haiku.
   Seguro que se te ocurren muchas otras formas de jugar con él en clase, así que esperamos que nos cuentes tu experiencia.

   ¡Un abrazo Belén!

Show only reviews in CA (2)

Afegir opinió

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.