Skip to content

Pillut. El joc que creix amb tu

20,00 

Pillut. El joc que creix amb tu

20,00 

El Pillut és un divertidíssim joc de cartes per a nens*s a partir de 3 anys. És tan fàcil de jugar que en menys d’un minut hauràs après les seves normes. I el millor és que tota la família, fins i tot els més petits, podeu jugar junts i passar-vos-ho tots fantàsticament. Instruccions en Castellà i Català

Per a totes les edats, de debò!

Aquest no és el típic eslògan publicitari, ens consta que al Pillut hi juguen nens de 2 anys, parelles de vint i àvies de 90. És tan senzill de jugar que ràpidament qualsevol pot afegir-se a una partida. A més, com que creix amb tu, l’adaptes a cada moment i cada persona amb qui jugues … Com? T’ho expliquem de seguida …

Les normes les poses tu

Diem que Pillut és el joc que creix amb tu perquè quan ja ho domines, t’inventes normes noves. Les normes noves poden ser de dinàmica de joc o bé relacionades amb cartes. Per això el joc inclou 10 cartes en blanc que, a més de ser els comodins, et serveixen per dibuixar les cartes especials. D’aquesta manera, el joc tant pot incorporar normes dels més petits (Carta Minion) com dels grans (Carta Et toca passar l’aspirador).

El que no faci una àvia …

El Pillut se’l va inventar l’ Àvia Maite per poder jugar amb els seus néts de 3 i 6 anys un cap de setmana que no tenien moltes distraccions a mà. El joc havia de ser prou senzill com perquè en Jan, de 3 anys, pogués jugar i al mateix temps prou entretingut perquè l’Ada, de 5, no s’avorrís. El resultat va ser aquest joc de cartes al qual no hem deixat de jugar des de fa més de tres anys.

Què inclou el joc?

 • Per la seva 96 cartes en paper reciclat de 300 gr. imprès amb tintes ecològiques a força de dissolvents vegetals.
 • 10 cartes en blanc (comodins) perquè t’inventis les teves normes.
 • Una goma especial perquè no perdis cap carta del Pillut i el puguis portar sempre a sobre.

Per què t’agradarà?

 • Perquè és molt fàcil d’aprendre a jugar, sense complicacions i àgil.
 • Perquè és per a tota la família
 • Perquè et permet crear normes noves
 • Perquè fomenta la creativitat
 • Pel seu disseny

Per a qui és el Pillut?

Per a tota la família: nen*s a partir de 3 anys, encara que amb 2, ja hi ha molts que poden començar a jugar. Per àvi*s inconformist*s, per a nens*s amb ments inquietes, per a mares i pares amb ganes de divertir-se en família, fins i tot també per a germans rondinaires. A més és un joc inclusiu perquè les cartes són més petites que les normals, perquè els infants les puguin agafar millor; i les persones amb daltonisme poden jugar, ja que poden identificar les cartes per les formes en comptes de pels colors.

Criteris de PILLUT per cuidar el nostre planeta:

 • Paper reciclat
 • Tintes amb base de dissolvents vegetals
 • De proximitat (Made in Girona & Barcelona)
 • Sense plàstics (ni en l’envoltori, ni en el producte, ni durant la seva venda)
ComunitatCuscusiana1
ComunitatCuscusiana2
Co-creaty per

Maite Artiga & Lluís Sabadell Artiga

Maite Artiga es la “Abuela Maite”. Es la creadora del juego Pillut. Madre de Lluís y abuela de Ada y Jan. La podemos considerar la madre de todos l*s Cuscusian*s.

Lluís Sabadell Artiga es artista, creador de Cuscusian*s y autor de COMB. Poema Visual infinito, iNA. Creador de historias, Las Palabras, Las Aventuras del Sr. Embudo y co-autor de noHaiku, BARRRROC, Quadern 3615 o Únicos entre otros.

Pes0,3 kg
Dimensions5 × 6 × 8,5 cm

1 review for Pillut. El joc que creix amb tu

 1. Roser

  Només us escric per dir-vos que som uns grans fans del Pillut. Aquest estiu hem creat nous pillut-addictes. Els nens de la casa de colònies on ens allotjàvem en perseguien per demanar-nos el joc! Ara, quan veiem una cosa de color groc, juguem a veure qui ho diu primer: BANANAAAA!

Afegir opinió

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.