Skip to content

Màgia i miracle – Quadern creatiu JOAN MIRÓ

28,00 

Màgia i miracle – Quadern creatiu JOAN MIRÓ

28,00 

Pintar a partir de taques de tinta, sintetitzar imatges com a procés d’abstracció, fer música amb culleres, posar títols poètics a les teves obres  o crear amb els elements naturals a l’abast per repercutir per màgia i miracle  en l’esperit dels altres homes…

Aquest quadern de contingut lúdic i alhora rigorós està inspirat en el pensament i l’obra de Joan Miró. 

Les accions creatives que conté ajuden a desenvolupar la imaginació i la creativitat tant d’infants acompanyats com d’adults que volen submergir-se en l’univers del genial artista surrealista. 

Edició bilingüe català y castellà.

Descobrir Miró des de l’experiència

Aquest és un llibre-acció. Mitjançant les 11 experiències artístiques que et proposa experimentaràs uns processos artístics que et permetran apropar-te a l’obra de Joan Miró d’una manera totalment diferent. Cada acció suposa un aprenentatge i una comprensió intuïtiva de l’obra del genial artista no des de la teoria sinó des de la pràctica.

Rigorós i divertit

En la ideació d’aquest quadern han participat diverses persones de diferents departaments de la Fundació Joan Miró de Barcelona, artistes, dissenyadors, músics … fins a un total de més de 20 persones. Això garanteix un gran rigor en les explicacions i les dades sobre la vida i l’obra de l’artista però explicat un format amè i divertit.

Un llibre que és una obra d’art

A més dels artistes, dissenyadors, il·lustradors i músics, entre altres, que han participat en la seva elaboració, hem treballat amb el col·lectiu l’Automàtica que ha recuperat una impremta dels anys 60. Aquest fet fa que el resultat tingui una excepcional qualitat artística, no només per les accions que proposa, sinó també pel llibre mateix com a objecte.

Aquest llibre és per a …

Els amants de l’art i de l’obra de Miró. És tant per a nen*s a partir de 4 o 5 anys com per adult*s amants del rigor acadèmic. Li encantarà a les persones a les quals els agrada experimentar la creativitat; als surrealistes i als seus àvis. Als amants de Joan Brossa i a les seves tietes. Visitar una exposició de Miró després d’haver realitzat les accions que et proposa és una experiència única.

Per què t’agradarà?

  • Perquè permet experimentar l’obra de Joan Miró de manera amena i divertida
  • Pel rigor i l’originalitat de la seva proposta
  • Per la qualitat dels materials i de la impressió
  • Perquè és un llibre d’edició única
  • Perquè tant és una proposta divertida per als més petits com per als més grans
Logo_Lautomatica

Criteris de QUADERN 3615 per cuidar el nostre planeta:

  • Paper reciclat
  • Tintes ecològiques amb base de dissolvents vegetals
  • De proximitat (Made in Girona & Barcelona)
  • Sense plàstics (ni en l’envoltori, ni en el producte, ni durant la seva venda)
Sessió co-creació Cuscusians + Fundació Miró + L'Automàtica
Co-creat per

Han participat en la co-creació d’aquest llibre-objecte -a partir d’una idea de Cuscusian*s i la Fundació Joan Miró– per part de la Comunitat Cuscusiana: Lluís Sabadell Artiga, Elisabeth Pagès, Laia Mauri, Idoia Pallarès, Xavi Lloses, Montserrat Rebollo, Helena de Sola, Rafel Sànchez, Rubén Campo, Thaïs Rovira y Dolors Comas; per part de la Fundació Joan Miró, Conservació i Archiu: Teresa Montaner, Sònia Villegas, Elena Escolar, Ingrid Fontanet, Ester Ramos; Educació: Jordi J. Clavero, Montse Quer, Mercè Jarque, Noemí Tomàs; Biblioteca: Teresa Martí, Cristina Pérez, Oriol Canadés; Premsa: Amanda Bassa; i per part de L’Automàtica: Marc Torrent, Ferran Fandos i Linda Valdés.

Pes0,3 kg
Dimensions24,5 × 16,5 × 1 cm
Escull la teva opció:

Català

Opinions

Encara no hi ha opinions.

Sigues el primer a valorar “Màgia i miracle – Quadern creatiu JOAN MIRÓ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.