Skip to content

Les Paraules. Un conte amagat en una SOPA DE LLETRES en català, castellà i euskera

8,00 

Les Paraules. Un conte amagat en una SOPA DE LLETRES en català, castellà i euskera

8,00 

Les Paraules és un conte amagat entre milers de lletres. Per llegir-lo hauràs de trobar les seves paraules. Pots trobar-les en castellà, català o euskera ja que a cada exemplar hi ha les tres versions. És un joc? És un conte? Sí, les paraules és tot això i molt més!

Producte trilingüe: en el mateix exemplar hi ha les paraules en Català, Castellà i Euskera

Com és?

Les Paraules és una sopa de lletres gegant, per això ve en format pòster. Desplegat mesura 63 x 42 cm. i plegat 21 x 21 cm. Està imprès en paper reciclat, amb tintes ecològiques amb base de dissolvents vegetals.

Com es pot llegir?

Per començar, has de trobar totes les seves paraules i llavors podràs llegir-lo. No et preocupis, ja que estan en l’ordre de lectura: d’esquerra a dreta i de dalt a baix, per tant ja sabràs en quin com llegir-lo.

És molt difícil?

El nivell dificultat com sopa de lletres no és alt ja que les paraules només estan en horitzontal i vertical -no estan ni invertides ni en diagonal. Això sí, requereix de certa paciència!

Per a quina edat seria?

Les Paraules és un conte per a totes les edats, tant per a adults com per a nen*s. En el cas dels infants cal que tinguin adquirida la lecto-escriptura de forma fluïda. Això podria ser més o menys cap als 8-9 anys, però hi haurà nen*s que amb 6 o 7 anys, fins i tot menys, ja se’ls donin bé les sopes de lletres.

A qui li agradarà?

Les Paraules encantarà a persones a les que els agradin les sopes de lletres i els passatemps; a les que tinguin paciència; a les que parlin algun dels tres idiomes (castellà, català o euskera) i/o els estiguin aprenent; a les que els agradin els reptes; a dissenyador*s i Creati*s.

Criteris de LES PARAULES per cuidar el nostre planeta:

 • Paper reciclat
 • Tintes amb base de dissolvents vegetals
 • De proximitat (Made in Girona & Barcelona)
 • Sense plàstics (ni en l’envoltori, ni en el producte, ni durant la seva venda)
ComunitatCuscusiana2
Creat per

Lluís Sabadell Artiga

Lluís Sabadell Artiga és artista, especialitzat en co-creació, art i ecologia i creador d’aquesta editorial, Cuscusian*s. És autor de COMB. Poema Visual infinit, iNA. Creador d’histories, Les Paraules, Les Aventures del Sr. Embut i co-autor de noHaiku, BARRRROC, Quadern 3615 o Únics entre d’altres.

[custom_add_to_cart size=”vc_btn_md” align=”center” text_color=”#ffffff” bg_color=”#d66c60″ id=”1369″]

Pes 0,1 kg
Dimensions 21 × 21 cm

2 reviews for Les Paraules. Un conte amagat en una SOPA DE LLETRES en català, castellà i euskera

 1. Jaume Carrera

  Enamorat d’aquest conte amagat, però en un atzucac. 63 paraules en català, 60 en castellà i testimonials en basc. Hi ha alguna manera de saber la solució.

  • Lluis Sabadell Artiga

   Hola Jaume,
   moltes gràcies pel teu comentari! Pots veure les solucions en aquest enllaç: http://www.loscuscusianos.com/las-palabras-les-paraules-hitzak/
   Està protegit amb contrasenya, que és el nombre de lletres que hi ha al conte i que tens a la part del darrere de la faixa, són més de dues mil…

   Una abraçada!

 2. Veronica

  Me gustaria saber cuantas paginas tiene. Si una vez encontradas las palabras se pueden borrar las lineas que rodean las palabraexpera poder repetir la experiencia y para que edad esta recomendado. Gracias

  • Lluis Sabadell Artiga

   Hola Verónica,

   Palabras no tiene páginas, es un póster que presentamos plegado, con todas las letras en una misma cara (he adjuntado una nueva foto para que lo veas). Está impreso sobre papel reciclado sin plastificar, por lo tanto, es como si escribes sobre cualquier papel, depende de con qué lo marques. Si marcas las palabras con lápiz, lo podrás borrar con goma.
   Respecto a la edad, a nosotros no nos gusta clasificar nuestros juegos y cuentos por edades, ya que todo depende de cada persona. Preferimos hablar de “Habiliedades” esto quiere decir que nos fijamos más que en la edad, en las habilidades que el niñ*/adult* tiene adquiridas. En este caso “Palabras” lo recomendamos para niñ*s que tengan adquirida la lecto-escriptura de forma fluida. Esto podría ser más o menos hacia los 8-9 años, pero como decía antes, habrá nin*s que con 6 o 7 años se les den bien las sopas de letras.
   En cualquier caso, el nivel dificultad como sopa de letras no es alto, ya que las palabras sólo están en horizontal y vertical -no están ni invertidas ni en diagonal.

   Espero haber respondido a tus dudas, en caso contrario, por favor vuelve a contactar conmigo. Y si lo deseas podemos hacerte una presentación de nuestros juegos y cuentos personalizada via skype o google+ (escríbenos por email proponiendo días y horas).

   Muchas gracias!

   Un abrazo cuscusiano

Show only reviews in CA (1)

Afegir opinió

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.