Skip to content

Les Paraules. Un conte amagat en una SOPA DE LLETRES en català, castellà i euskera

12,00 

Les Paraules. Un conte amagat en una SOPA DE LLETRES en català, castellà i euskera

12,00 

Les Paraules és un conte amagat entre milers de lletres. Per llegir-lo hauràs de trobar les seves paraules. Pots trobar-les en castellà, català o euskera ja que a cada exemplar hi ha les tres versions. És un joc? És un conte? Sí, les paraules és tot això i molt més!

Producte trilingüe: en el mateix exemplar hi ha les paraules en Català, Castellà i Euskera

Com és?

Les Paraules és una sopa de lletres gegant, per això ve en format pòster. Desplegat mesura 63 x 42 cm. i plegat 21 x 21 cm. Està imprès en paper reciclat, amb tintes ecològiques amb base de dissolvents vegetals.

Com es pot llegir?

Per començar, has de trobar totes les seves paraules i llavors podràs llegir-lo. No et preocupis, ja que estan en l’ordre de lectura: d’esquerra a dreta i de dalt a baix, per tant ja sabràs en quin com llegir-lo.

És molt difícil?

El nivell dificultat com sopa de lletres no és alt ja que les paraules només estan en horitzontal i vertical -no estan ni invertides ni en diagonal. Això sí, requereix de certa paciència!

Per a quina edat seria?

Les Paraules és un conte per a totes les edats, tant per a adults com per a nen*s. En el cas dels infants cal que tinguin adquirida la lecto-escriptura de forma fluïda. Això podria ser més o menys cap als 8-9 anys, però hi haurà nen*s que amb 6 o 7 anys, fins i tot menys, ja se’ls donin bé les sopes de lletres.

A qui li agradarà?

Les Paraules encantarà a persones a les que els agradin les sopes de lletres i els passatemps; a les que tinguin paciència; a les que parlin algun dels tres idiomes (castellà, català o euskera) i/o els estiguin aprenent; a les que els agradin els reptes; a dissenyador*s i Creati*s.

Criteris de LES PARAULES per cuidar el nostre planeta:

 • Paper reciclat
 • Tintes amb base de dissolvents vegetals
 • De proximitat (Made in Girona & Barcelona)
 • Sense plàstics (ni en l’envoltori, ni en el producte, ni durant la seva venda)
ComunitatCuscusiana2
Creat per

Lluís Sabadell Artiga

Lluís Sabadell Artiga és artista, especialitzat en co-creació, art i ecologia i creador d’aquesta editorial, Cuscusian*s. És autor de COMB. Poema Visual infinit, iNA. Creador d’histories, Les Paraules, Les Aventures del Sr. Embut i co-autor de noHaiku, BARRRROC, Quadern 3615 o Únics entre d’altres.

[custom_add_to_cart size=”vc_btn_md” align=”center” text_color=”#ffffff” bg_color=”#d66c60″ id=”1369″]

Pes0,1 kg
Dimensions21 × 21 cm

1 review for Les Paraules. Un conte amagat en una SOPA DE LLETRES en català, castellà i euskera

 1. Jaume Carrera

  Enamorat d’aquest conte amagat, però en un atzucac. 63 paraules en català, 60 en castellà i testimonials en basc. Hi ha alguna manera de saber la solució.

  • Lluis Sabadell Artiga

   Hola Jaume,
   moltes gràcies pel teu comentari! Pots veure les solucions en aquest enllaç: http://www.loscuscusianos.com/las-palabras-les-paraules-hitzak/
   Està protegit amb contrasenya, que és el nombre de lletres que hi ha al conte i que tens a la part del darrere de la faixa, són més de dues mil…

   Una abraçada!

Show reviews in all languages (2)

Afegir opinió

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.