El Joc de LAND ART

16,00 

“El joc de LAND ART” t’ajuda a crear art a la natura utilitzant elements naturals com fulles, troncs, pedres, aigua … jugant amb els materials, les formes, les textures i els colors.

Amb “El joc de LAND ART” convertiràs qualsevol sortida a la natura en una experiència creativa, divertida i enriquidora.

És per a totes les edats des dels més petits fins als més grans. Un joc ideal per a famílies o per a grups d’amics.

Tant pot ser una eina per explorar la creativitat per a artistes, dissenyadors, arquitectes, etc. com per a qualsevol persona amant de l’art i de la natura.

El joc es presenta en format bilingüe, per una de les cares hi ha el joc complet en català o espanyol (segons escullis) i per l’altra cara hi ha el joc complet en anglès.

Clear

Detalls

Crear Art a la Natura

El LAND ART és un moviment artístic que utilitza elements naturals com fulles, troncs, pedres, aigua … per crear obres d’art jugant amb els materials, les formes, les textures i els colors.

Artistes destacats

Alguns dels artistes més destacats d’aquest moviment són Andy Goldsworthy, Richard Long, Nils Udo, Jim Denevan, Betty Beaumont, Agnes Denes, Hamish Fulton o James Brunt (autor de les obres mostrades aquí)…

Per a qui és?

El Joc de LAND ART és per a nens*s a partir de 3 anys (acompanyats) i fins els 121 anys. És per jugar sol o acompanyat amb amics o en família. Tant pot ser una eina per explorar la creativitat per a artistes, dissenyadors, arquitectes, etc. com per a qualsevol persona amant de l’art i de la natura.

Com és el joc?

El joc consta de 64 cartes unides entre elles perquè no en perdis cap. Les mesures (14 x 5 cm.) són perfectes per portar-lo a la butxaca quan vagis d’excursió. Està imprès amb tintes ecològiques (a base de dissolvents vegetals) i sobre cartolina reciclada de 350gr. El joc és bilingüe català/anglès o bé espanyol/anglès.

Com funciona?

Hi ha 4 categories: Matèria, Forma, Acció i Jugar amb. El joc consisteix en treure entre dos i quatre conceptes/paraules a l’atzar dels presentats en cada categoria i crear la teva intervenció combinant aquests elements. Suposem, per exemple, que t’han sortit: “pedres”, “ajuntar” i “cercle”. Hauràs de crear la teva obra fent cercles ajuntant pedres, ajuntant cercles amb pedres… o la combinació d’aquests tres elements que se t’acudeixi.

Per què t’agradarà?

  • Perquè obre la sensibilitat creativa i la sensibilitat cap a la natura.
  • Perquè converteix una sortida a la natura en una experiència única, divertida i creativa.
  • Perquè és per a totes les edats i tant per jugar sol com acompanyat.
  • Pel seu disseny i originalitat, els seus colors vius i el suau tacte del paper reciclat.

Criteris del Joc de LAND ART per cuidar el nostre planeta:

  • Fomenta l’amor per la natura
    paper reciclat
  • Tintes ecològiques amb base de dissolvents vegetals
  • De proximitat (Made in Girona & Barcelona)
  • Sense plàstics (ni en embolcall, ni en el producte, ni durant la seva venda)
ComunitatCuscusiana2
Creat per

Lluís Sabadell Artiga

Lluís Sabadell Artiga és artista, especialitzat en co-creació, art i ecologia i creador d’aquesta editorial, Cuscusian*s. És autor de COMB. Poema Visual infinit, iNA. Creador d’histories, Les Paraules, Les Aventures del Sr. Embut i co-autor de noHaiku, BARRRROC, Quadern 3615 o Únics entre d’altres.

Additional information

Pes 300 g
Dimensions 15 × 12 × 3 cm
Idioma

Català-English, Español-English

Opinions

Encara no hi ha opinions.

Show reviews in all languages (1)

Be the first to review “El Joc de LAND ART”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 3 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.