COMB Poema Visual Infinit

Amb COMB i les seves 9 cartolines de diferents formes i colors podràs generar infinites combinacions sempre diferents i molt impactants. Ve presentat en format llibre i afegint-li la base de fusta, podràs tenir-lo sempre a la vista. Un plaer per a la vista, sempre canviant.

Producte bilingüe: Castellà i Català

¡AGOTADO!
 

Detalls

El plaer de COMBinar

Barreja, gira, afegeix o treu les cartolines per crear complexes formes amb moltes capes o bé formes simples. Totes elles generen impactants imatges abstractes en què tothom veu alguna cosa diferent.

… Infinit!

COMB és un poema visual sempre canviant. Et permet crear més de 55 bilions de combinacions diferents, per això diem que és infinit. Si fessis una combinació diferent cada segon trigaries més de 1.750.000 anys a fer-les totes! Així que no has de preocupar-te per si les repeteixes-les.

Delicat, senzill i elegant

A COMB està tot pensat perquè transmeti delicadesa, senzillesa i elegància: l’elecció dels materials i dels colors; la combinació de les formes; la textura del paper i de les lletres del títol a la seva portada; la fusta recuperada i sense tractaments químics … cada detall importa.

La base del canvi

Qualsevol moment del dia és perfecte per a crear una nova combinació, per això, la mateixa carpeta serveix de marc perquè sempre estigui a la vista i sigui accessible. D’aquesta manera fer combinacions diferents és fàcil i ràpid. Passes per davant i … pam! la canvies.

Per a qui és COMB?

COMB és un llibre-joc per a persones que vulguin gaudir del plaer de contemplar una composició sempre canviant i que gaudeixin de l’expressivitat dels materials senzills. És per a nens i nenes que tinguin la capacitat de tenir cura del material (no maltractar-ho, arrugar-lo o pintar-lo). Li encantarà a persones creatives -artistes, dissenyador*s, arquitect*s …

Per què t’agradarà?

  • Perquè t’obre la ment en veure la infinitat de possibilitats que hi ha amb tan pocs elements.
  • Pel seu disseny de colors vius i amb el suau tacte del paper reciclat.
  • Per la seva senzillesa i per la qualitat dels seus materials.
  • Pel seu disseny i originalitat.

Criteris de COMB per cuidar el nostre planeta:

  • Paper reciclat
  • Tintes ecològiques amb base de dissolvents vegetals
  • Fustes FSC, sense tractaments químics
  • Producció artesanal
  • De proximitat (Made in Girona & Barcelona)
  • Sense plàstics (ni en l’envoltori, ni en el producte, ni durant la seva venda)
ComunitatCuscusiana2
Creat per

Lluís Sabadell Artiga

Lluís Sabadell Artiga és artista, especialitzat en co-creació, art i ecologia i creador d’aquesta editorial, Cuscusian*s. És autor de COMB. Poema Visual infinit, iNA. Creador d’histories, Les Paraules, Les Aventures del Sr. Embut i co-autor de noHaiku, BARRRROC, Quadern 3615 o Únics entre d’altres.

[custom_add_to_cart size=”vc_btn_md” align=”center” text_color=”#ffffff” bg_color=”#d66c60″ id=”2380″]

Additional information

Pes 0.2 kg
Dimensions 22 × 22 × 0.5 cm

Opinions

Encara no hi ha opinions.

Sigues el primer a valorar “COMB Poema Visual Infinit”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.