Skip to content

Únicos (en castellà)

18,00 

Esgotat

Aquesta és la història d’uns mitjons que són únics … ho són perquè no tenen parella … Però no, això no és una història d’amor o solitud. És una història sobre l’acceptació. Un text senzill, amb les paraules justes i unes il·lustracions divertides que, amb contundència i sensibilitat, posen en valor i reivindiquen la diferència. Sí, aquesta gran qualitat que ens fa ser … Únics.

Només disponible en Castellà

Un conte per llegir i estendre

Un llibre per desplegar i estendre al costat dels teus mitjons -de diferents colors, mides i textures- i també al costat dels valors que et defineixen com a persona.

Únics és per …

Únics és per a tothom qui en comptes de dis capacitat, veuen diversitat funcional; que entenen que els canvis comencen pel llenguatge (o acaben en ell); que tenen sentit de l’humor; és per a persones sensibles. També és un bon conte per als qui vulguin treballar la diversitat i la diferència.

Curiositats

Únics va ser co-creat a través de WhatsApp pel col·lectiu L’Arbre, el Porc i la Flor el 14 de febrer de 2015 moment en què es complien 20 anys de la seva formació. Aquest mateix dia el van il·lustrar Pep Mayugo, Cécile Ribas i Lluís Sabadell Artiga. És un dels set contes amb els quals va néixer aquesta editorial.

Criteris de ÚNICS per cuidar el nostre planeta:

  • Paper reciclat
  • Tintes ecològiques amb base de dissolvents vegetals
  • Producció artesanal
  • De proximitat (Made in Girona & Barcelona)
  • Sense plàstics (ni en l’envoltori, ni en el producte, ni durant la seva venda)
Creat per

L’Arbre, el Porc i la Flor

L’Arbre, el Porc i la Flor és un col·lectiu artístic de contes-objecte creat l’any 1995 pels aleshores estudiants de Belles Arts: Lluís Sabadell Artiga, Pep Mayugo, Cécile Ribas, Ruth Vallina, Irene Rodrigo, Rubén Campo, Xavier Gordillo, Albert Coma, Thaïs Rovira, Idoia Pallarès, Susana Eduardo, Victor i Alfonso. Va estar actiu fins a l’any 2001.

Pes0,3 kg
Dimensions15 × 1 × 21,5 cm

Opinions

Encara no hi ha opinions.

Sigues el primer a valorar “Únicos (en castellà)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.