Skip to content

Com es juga al Pillut? Aprèn-ne en 1 minut… Dona-li al play!

El Pillut és un joc de cartes divertidíssim per a TOTES LES EDATS. Aquest no és el típic eslògan publicitari, ens consta que al Pillut juguen nens de 2 anys, parelles de vint i àvies de 90. És tan senzill de jugar que ràpidament qualsevol pot afegir-se a una partida. A més, com creix amb tu, ho adaptes a cada moment i a cada persona amb la qual jugues… Com? T’ho expliquem de seguida… Mira aquest vídeo i el veuràs. Dóna-li al PLAY!

Per saber més sobre el Pillut o comprar-lo dona-li al botó de baix i descobreix-lo…

Ets d’una escola?

3 idees sobre com usar el Pillut a l’aula:

  1. Per a treballar les taules de multiplicar, els noms, els adverbis… poden fer una partida i a cada jugada han d’encertar una multiplicació o dir un adverbi… si l’encerten, poden tirar, si fallen es queden amb la carta.
  2. Com el Pillut ve amb 12 cartes perquè escriguis les teves regles inventades pots demanar-los que s’inventin una norma per a treballar algun tema dels que estigueu tractant en aquest moment a l’aula, de manera que cada vegada que surti aquesta carta hagin de fer això o allò altre.
  3. Per exemple, i seguint amb el tema de les cartes inventades: Carta del bon rotllo (o del reforç positiu) cada vegada que surti aquesta carta o cada vegada que algú usi un comodí la resta de companys haurà de dir una cosa bona de la persona que ha tirat la carta: M’agrada de tu que…

Fer servir el Pillut a l’aula és genial per a:

·Gamificar l’aprenentatge (Aka: convertir l’aprenentatge en un joc)
·Fomentar la creativitat
·Fomentar l’autonomia

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.