Skip to content

5è aniversari de Cuscusian*s

Breu història cuscusiana a partir de 6 vídeos curts

Qui ho hauria dit fa 5 anys que aquella boja aventura ens hauria portat fins aquí! Vam començar al 2015 amb el Pillut, el Sr. Embut, El Guisante, El Nen Sobre, Únics, Cuscusian*s (ara Creador de Cuscusian*s) i Invisible. Poc després aquell mateix any va venir el projecte de co-creació amb la Fundació Joan Miró de Barcelona i l’Automàtica amb qui vam co-crear el Quadern 3615 (ara Màgia i Miracle) també van venir el Paraules, el COMB i l’INA. Creador d’Històries (I i II) amb els divertidíssims curtmetratges fets amb la titellaire Helena de Sola.

El 2016 ens va portar el BABEL, el BARRRROC (co-creat amb el Conjunt Atria) el noHaiku (co-creat amb en Marc Castelló) i DIS (un prototip sobre els trencadissos modernistes de Gaudí) i vam co-crear amb ADFO i l’Escola d’Art de Vic uns petits contes per a l’inclusió social de persones amb diversitat intel·lectual.

El 2017 va portar el Conte de la Bibliovana (Co-creat amb l’Escola Castellum) i El Joc de LAND ART.

HOUSELAND i un primer prototip de CONSTEL·LAR van arrivar el 2018 i al 2019 vaig poder fer realitat el projecte homentage a Joan Brossa amb l’Abrossadari, l’APLEC, l’Homenatge de butxaca i el Pillut Brossa en col·laboració amb la Fundació Joan Brossa. Un any molt productiu que també va portar la reedició del Joc de LAND ART amb l’Annex Creatiu el quadern de CADAVRES EXQUIS. 

I per acabar el 2019 un projecte que no hauria ni somniat: dissenyar els espais interactius i els quaderns creatius per a l’Exposició de DALÍ-MAGRITTE amb el meravellós equip del Museu Magritte i els Museus Reials de Bèlgica a Brusel·les!

Vull agraïr a totes les persones que en un moment o altre heu entrat a formar part de Cuscusian*s! I com es diu… per molts anys!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.